PE PanNOVA HIŠA IDEJ, Damir Pann s.p. | Cesta Simona Blatnika 14a, 3320 Velenje | Pojem kvalitete in zaupanja
Previous
Next
Show menu

Lepilo za tapete

Profesionalno lepilo za tapete - WALLFIX

Vsak mojster ve, da brez pravega orodja ni kvalitetnih rezultatov.

To še posebej velja za polaganje tapet, kjer lahko še tako drobna napaka naročnika prav "zbode v oči". Zato vam predstavljamo novo kolekcijo lepil za tapete WALLFIX, ki omogoča prvovrstne rezultate ne glede na to katero vrsto ali tip tapete polagamo.

Za profesionalno polaganje na objektih priporočamo WALLFIX CONTRACT profesionalna lepila na škrobni in PVA osnovi, ki so že pripravljeni za uporabo. Za vsakodnevno domačo uporabo lahko izbirate med WALLFIX lepili v prahu ali pa WALLFIX lepili za takojšnjo uporabo ( ready-to-use ).
Cenovno ugodno splošno lepilo za tapete v prahu. Uporabno za večino aplikacij in materialov, kot npr. papir, vinil, itd... Pakirano je v 200g embalaži ( za cca 40-50m2 oz. 10 rol tapet).

WALLFIX CONTRACT gotova lepila

Profesionalna WALLFIX CONTRACT vročemešana lepila so pripravljena za takojšnjo uporabo (ready-to-use) in enostavna za aplikacijo. Izdelana so iz visokokvalitetne mešanice sestavin na osnovi škroba in PVA. Izredno gladka enostavno razmazljiva lepila omogočajo močan oprijem v kombinaciji z drobnim zdrsom za odlične rezultate pri polaganju tapet. Vsebujejo sredstva proti nastajanju plesni (fungicide).

  • Izredno močan oprijem za zanesljive in trajne rezultate lepljenja
  • Lepila so pripravljena za takojšnjo uporabo, redčenje ni potrebno
  • Izredno gladka in dobro razmazljiva z dobrim oprijemom
  • Dober "zdrs" za perfektno ujemanje vzorcev
  • Lepilo vsebuje fungicide proti nastajanju plesni

WALLFIX non-wowen in special

Cenovno ugodno splošno lepilo za tapete v prahu. Uporabno za večino aplikacij in materialov, kot npr. papir, vinil, itd... Pakirano je v 200g embalaži (za cca 40-50m2 oz. 10 rol tapet).

WALLFIX ultra

e visoko kakovostno lepilo, pripravljeno za takojšnjo uporabo. Lepilo WALLFIX ultra, je namenjeno za vse tipe dekorativnih tapet s težo do 350 g/m2. Pakirano v 1 kg, 3 kg in 10 kg vedru. Poraba: 1 kg lepila za površino od 5-7 m2 (odvisno od odpojnosti in vrste dekorativne tapete). Priporočeno za dekorativne tapete s težo do 350 g/m2podprto za : papir, nepleten, fiberglas, tekstil, fototapete. 
  • Enostaven za uporabo
  • Zelo dobra moč lepila
  • Lepilo je lahko odprto dlje časa in ima zelo dobro pozicioniranje
  • Odličen za strojno nanašanje dekorativnih tapet

WALLFIX contract light

Profesionalno lepilo primerno za papirnate ali vinilne tapete na papirnem ozadju teže cca 270-400 g/m2 - izkoristek 5-6 m2/kg. Pakirano v 2 kg, 5 kg ali 10 kg vedru.  

WALLFIX contract medium

Profesionalno lepilo za redne težke vinilne tapete  na netkanem ali tekstilnem ozadju teže cca 280-450 g/m2 - izkoristek 5-6 m2/kg. Pakirano v 2 kg, 5 kg ali 10 kg vedru.

WALLFIX contract heavy

Profesionalno lepilo za  težke tapete na netkanem (non-woven) ali tekstilnem ozadju. Teža tapet cca 350-550 g/m2 - izkoristek 5-6 m2/kg. Pakirano v 2 kg, 5 kg ali 10 kg vedru.