PE PanNOVA HIŠA IDEJ, Damir Pann s.p. | Cesta Simona Blatnika 14a, 3320 Velenje | Pojem kvalitete in zaupanja
Previous
Next
Show menu

Podjetje

Začetki podjetja segajo v leto 1985,  takrat so bili postavljeni temelji našega kakovostnega in strokovnega dela. Z vztrajnostjo, odprtostjo in profesionalnim pristopom k pleskarski obrti je dejavnost slikopleskarstva rasla in se razširila po celostni Sloveniji.


Zadovoljni naročniki so poleg slikopleskarskih uslug želeli več – uresničiti svoje želje po celoviti in moderni podobi bivalnih in poslovnih prostorov. Tako je nastala PanNOVA HIŠA IDEJ, ki združuje dolgoletne izkušnje urejanja prostorov s sodobnimi trendi oblikovanja ter vrhunsko storitvijo svetovanja. Naša ažurnost, profesionalen pristop in kakovost so prednosti, na katerih gradimo zaupanje in zadovoljstvo svojih naročnikov. Naše poslanstvo je prisluhniti željam in potrebam, naš cilj približati vsak poslovni ali bivanjski prostor estetiki in lepoti, ki navduši tudi najbolj zahtevne okuse.


Vse je mogoče, saj s pravimi poslovnimi partnerji in širokim naborom dekorativnih tapet in zaves, dekorativnih vinilnih (PVC) talnih oblog, visoko kakovostnega pohištva in dekorativnih elementov ter občutkom za prostor lahko pričaramo, kar si želite. Kar sanjate.