PE PanNOVA HIŠA IDEJ, Damir Pann s.p. | Cesta Simona Blatnika 14a, 3320 Velenje | Pojem kvalitete in zaupanja
Previous
Next
Show menu

Novice

27. 1. 2018

Nova kolekcija vinilnih talnih oblog

V mesecu februarju, bo na voljo nova kolekcija vinilnih talnih oblog. Objectflor je svojo kolekcijo lightline, conceptline in projectline nadomestil z edinstveno kolekcijo CAVALIO, ki jo bo mogoče naročiti v dveh različicah. Razlikovali se bosta po debelini in zaščitnem sloju (Cavalio 0,3/LOC in Cavalio 0,55/LOC). Torej, če iščete nekaj popolnoma novega, se s prvim februarjem oglasite v naši poslovalnici in si priskrbite najnovejšo kolekcijo Objectflorja. Zagotovo vam ne bo žal.
Preberi več
2. 12. 2017

December je idealen čas, za dekorativne tapete.

V mesecu decembru, si pričarajte kar se da, vam ljubo vzdušje. Zelo pomemben je prostor, v katerem preživite veliko časa. Zakaj si ga ne bi polepšali in si ga naredili prijetnejšega in domačega? V PanNOVI HIŠI IDEJ, vam v mesecu decembru podarjamo kar 20% popust na vse dekorativne tapete. Ne veste, kaj podariti svojim bližnjim? Vsakdo, bi bil vesel popestritve svojega prostora, z dekorativnimi tapetami. Izkoristite decembrski popust, in si priskrbite svoje najljubše vzorce tapet. Naši svetovalci, vam bodo z veseljem pomagali tko pri izbiri in kot pri svetovanju. Kolektiv PANNOVE HIŠE IDEJ, vam želi kar se da lepe in čarobne praznike.
Preberi več
21. 7. 2017

Poletnega razvajanja s popusti še ni konec

Pridite v našo prodajalno in izkoristite super akcijo od začetka, do konca avgusta 2017 – ob nakupu dveh rol dekorativnih tapet vam tretjo podarimo! Opremljate nov dom ali prenavljate starega? Si želite v vaše bivanje vnesti več barvitosti in kreativnosti oz. več elegance in prefinjenega stila? Potem je PanNOVA HIŠA IDEJ pravi naslov za vas, saj vam nudimo vso strokovno pomoč in podporo, ki jo potrebujete, ko se odločate za videz notranjih bivanjskih ali poslovnih prostorov.
Preberi več
1. 5. 2017

Okrasite prostor z izbrano fototapeto

Izberite vam najljubšo fotografijo, nam jo pošljite oz. dostavite, ki pa jo bomo spremenili v čudovito tapeto, ki bo krasila steno vašega doma ali poslovnega prostora. Ko razmišljate o popestritvi bivalnega ali poslovnega prostora, je fototapeta zagotovo ena izmed najbolj izvirnih možnosti. Ker lahko izberete poljubno fotografijo, celo takšno, ki ste jo posneli sami, enostavno ustvarite unikaten videz želenega prostora.
Preberi več