PE PanNOVA HIŠA IDEJ, Damir Pann s.p. | Cesta Simona Blatnika 14a, 3320 Velenje | Pojem kvalitete in zaupanja
Previous
Next
Show menu

Zavese

...in prostor je dobil svoj pomen...z dekorativno zaveso vsak prostor dobi noto dovršenosti, lepote in sodobnega designa. Trudimo se, da v prostor postavimo dekorativne materiale, ki naravnost zablestijo v vsej svoji lepoti z mehkobo, prosojnostjo in  modnimi vzorci. Naša ponudba dekorativnega blaga je pestra in primerna za vsak žep. Potrudili se bomo, da vam z našimi nasveti in materiali ugodimo ter vaš prostor povzdignemo med zvezde. 

Svetujemo vam pri izbiri barv, materialov, vzorcev in barvnih kombinacij. Z izbiro karnis in drugih mehanizmov poiščemo najprimernejšo funkcionalno rešitev. Lahko vas obiščemo in naredimo izmere na domu.

Klasične zavese in moderne zavese, zavese za otroške sobe, zavese za spalnice, kuhinje, dnevne sobe, gubane roloje, panelne zavese ali panele, pregrinjala, dekorativne blazine, prevleke za stole, prte, nadprte, tekače in ostali hišni tekstil izdelamo po vaših željah in merah. Roke naših šivilj s skrbnostjo in natančnostjo dodajo vašemu izdelku unikatnost. S pomočjo naših monterjev pa vam karnise in zavese tudi strokovno namestimo.

Dobavitelji zaves:

Živite moderno in oblikujte edinstven stil bivanja.